RESPONSABILIDAD

Los artículos firmados expresan exclusivamente la opinión de sus autores.

dimecres, 29 de gener del 2014

Las pensiones ¡SI QUE SUBEN!

1º) Tret del blog de Ángel Canet Catalá: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/258371

valldalbaidi | PERSONAL | dilluns, 27 de gener de 2014 | 19:13h




Amb data del 3 de enero de 2014, ma mare ha rebut la carta anual del Ministeri, enguany signada per Fátima Báñez García. Almenys ha tingut el detall d'escriure-la en bilingüe, però el membrete i el lloc i data no. Esperem que algú li ho diga i l'any que ve, si encara és l'encarregada d'aquest Ministeri ho faça.

La finalitat de la carta és per informar-la (ma mare) sobre la revaloració de la seua pensió. I afig: L'1 de gener d'enguany, la seua pensió ha augmentat el 0,25%. Un gran augment! (això és meu, clar!)

També li fa saber que ha entrat en vigor la nova fórmula de revaloració de les pensions i les prestacions del sistema públic de la SS, però no li diu que és el seu partit (PP) qui ho ha fet.

I li recorda que l'any passat les pensions van apujar l'1 per cent o el 2 per cent, segons la quantia. (quina gran cosa, senyora Báñez! La Mare de Déu de Rocío enguany no estava tan generosa, lamente haver de dir-ho, però ja que n'és devota).

Acaba amb una salutació cordial (és persona educada).

I ara ve el millor:

El full de la Revalorización (aquest ja tot en castellà)

Import mensual en 2013: 291,82
Revalorización 2014: 0,73
Complementos a mínimos: 340,35

Import Mensual en 2014: 632, 90

I l'any passat (açò és afegitó meu) la pensió era de 631,30. Si les matemàtiques no em fallen l'apujada ha estat d'1,6€. Si no se'ls cau la cara de vergonya és molt senzill (no en tenen). Els 22,4€ que cobrarà de més se'ls harien pogut quedar per a les seues coses. Ja que, si una dona amb 87 anys, a punt de fer-ne 88, no tinguera dos fills que estem amb ella quan cal, ja s'hauria mort de fàstic. 

 
2º) Tret de
 "el pulpito laico 29 / 1 / 2014"  (jose luis torner cabrera)
...¡¡¡ALEGRAOS CONMIGO !!!! ayer recibí esta tranquilizadoracomunicación  

Estimado pensionista:
En relación con la revalorización de las pensiones del sistema de la Seguridad Social para el año 2014, me complace informarle... que se ha dispuesto un incremento en su pensión del 0,25% con efectos de uno de enero.

revalorizar según la Real Academia Española
1. tr. Devolver a algo el valor o estimación que había perdido.
tr.
  
...va a tener razón los que denuncian el poco conocimiento que se tiene del español ...porque cómo piensan que se puede devolver o aumentar la capacidad de consumo con un incremento del 0´25, tras la subida generalizada de agua, luz, gasolina, IVA, copagos y repagos incluidos...

***********************************************************





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada