RESPONSABILIDAD

Los artículos firmados expresan exclusivamente la opinión de sus autores.

diumenge, 15 de març del 2015

Campanya textos litúrgics en valencià (Fòrum Cristianisme i Món d'Avui)


València, març de 2015


Als cinquanta anys de la clausura del Concili Vaticà II, la Coordinadora del Fòrum ha pres la iniciativa d'elaborar una carta adreçada al papa Francesc per a sol•licitar-li l'aprovació i publicació dels textos litúrgics en valencià. Aquesta iniciativa sorgeix en vista de la passivitat mostrada pels pastors que ha tingut l'Església valenciana davant les insistents peticions al respecte per part d'amples sectors del Poble de Déu.

Si vols donar suport a aquesta iniciativa, pots signar l'adhesió a la carta, demanar a les teues amistats i contactes la seua signatura i recollir totes les que et siga possible. Volem donar una ampla difusió a aquesta campanya.

Pots descarregar-te el fulls d'adhesions personals.des de la pàgina web del Fòrum:www.cristianismeimondavui.org

Cada entitat, grup, col·lectiu, comunitat o parròquia pot fer també palesa la seua adhesió enviant un correu electrònic a l'adreça del Fòrum Cristianisme i món d’avui: forum@cristianismeimondavui.orgespecificant-hi nom, adreça i CIF (si en tinguera) i un telèfon de contacte.

Cal remetre els fulls amb les signatures, abans del pròxim 25 de juny, a l’adreça postal del Fòrum: Carrer de La Puríssima, 14 (46001 – València).



Moltes gràcies per la teua col·laboració.

LA COORDINADORA DEL FÒRUM


NOTA: Tenim prevista una reunió amb Escola Valenciana per recollir adhesions en les Trobades d'Escoles en Valencià. Si penses assistir a alguna d'elles i et pots comprometre a ficar una taula per arreplegar signatures, posa't en contacte amb nosaltres per correu electrònic per tal de coordinar l'acció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada