RESPONSABILIDAD

Los artículos firmados expresan exclusivamente la opinión de sus autores.

dijous, 13 d’abril del 2017

Qué es el blog NIHIL OBSTAT?



A la vista de la reflexió de Jover i del retruc de Porcar, no estarà de més fer algun aclariment del que és Nihil obstat, Per a millor comprensió ho farem en dos parts



1.- De NUESTRA BREVE HISTORIA (en la cabecera del Blog)

“Nihil Obstat” anda habitualmente por un camino de normalidad, que empezó a recorrer en noviembre del año 2.000 y - mal que bien - ha cumplido su propósito inicial: “mantener la parte más humana producida al calor de COSARESE: un “subproducto” de relaciones, vínculos y amistades”.


Como boletín interno de un colectivo de secularizados agrupados en la Associaciò AU…! ha procurado que sepamos unos de otros, ha ofrecido un punto de encuentro y ha facilitado la comunicación mediante noticias sobre las actividades de nuestros socios, entrevistas, diálogos, debates y artículos de opinión.

2.- ACLARIMENT ACTUAL

1.- Malgrat el nom “Nihil obstat”, que pot connotar eclesialitat, el blog és aconfessional, és un àmbit de reflexió i debat de gent diversa sense cap tendència com a conjunt, si bé el seu origen va estar en el col·lectiu reivindicatiu de secularitzats Cosarese i posteriorment s'ha mantingut obert a amics, simpatitzants i a diversos tipus de col·laboradors. 


2.- Caben totes les propostes, reflexions i idees, tant eclesiàstiques (o clericals, si voleu) com les que no ho són, conservadores o progressistes, de creients o de no creients, etc.

3.- S’accepta tot amb l’única condició que siga d’interés general i que estiga dins dels límits d’unes mínimes normes étiques i de convivència.

4.- Que els editors de la publicació no fan seues les opinions dels participants.




1 comentari:

  1. Añadiría que hay que traducir el título tal cual: "NADA SE OPONE" a que cada cual opine lo que mejor le parezca.
    Ovidio Fuentes

    ResponElimina