RESPONSABILIDAD

Los artículos firmados expresan exclusivamente la opinión de sus autores.

dijous, 22 de març del 2018

CLAVES DE UNA VISITA DEL PAPA BAJO LA LUPA. (Alfons Llorens)



El 18 de març, FRANCESC GRAMAGE va compartir amb nosaltres per whatsapp el segon article que publicava ALFONS LLORENÇ sobre el VIATGE DEL PAPA (Benedicto  XVI a València en 2006). A aquest article intentarem  donar-li major difusió passant-ho immediatament de la nostra xarxa social al correu... El mateix Alfons ens ha donat facilitats per a la publicació d'aquesta sèrie : "hi ha un primer capitol del diumenge anterior, que també podeu reproduir. N’eixirà un tercer". 

II. Un viaje marcado por los excesos.

I.  Claves de una visita del papa bajo la lupa.
    La visita del papa blindada por el PP y la trama       <> .

2 comentaris:


  1. Qué ignominia la de estos elementos peperos y curas, incluyendo al mismo papa como su adalid que no se yergue (hic et nunc)contra tal afrenta y, al fin y al cabo, puro y duro latrocinio de los fondos del pueblo inerme. Dónde, dónde, dónde está la cordura y sentido de justicia de nuestros jueces???

    ResponElimina
  2. Una suggerència per a Alfons llorens: Em sembla que havies d'enviar al Nihil Obstat el text original (sens dubte molt interessant) que aportares al diari Levante. Doncs si es reproduix el text de diari valencià resulta la lletra tant xicoteta que m'hes dificil de llegir. Solament és una suggerència. A mi no em val poder-te'l fer més gran la lletra a l'ordinador perquè se n'ix de la pantalla i encara m'es més dificil. El pitjor és que no crec que arribe a dominar-ho.

    ResponElimina